UW EXPERT IN ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

Op zoek naar een ervaren expert in aluminium ramen & deuren in Roeselare en omgving?

Vertrouw dan op het vakmanschap van Ramen& Deuren Dedecker in Hooglede.

AWS 90

Passiefhuisniveau: dè nieuwe warmte-isolatiestandaard voor aluminium ramen. Met het nieuwe aluminium raam Schuco AWS 90.SI+ worden de voordelen van het materiaal aluminium gekoppeld aan geavanceerde warmte-isolatie voor een duurzame architectuur. Daarbij voldoet het Schuco raam AWS 90.SI+ aan de hoogste warmte-isolatievereisten welke tot nog toe waren voorbehouden aan ramen in PVC en hout.

Door gebruik van het AWS-systeemplatform wordt een uitstekende thermische isolatie gekoppeld aan de hoogste architectonische vereisten op het vlak van design en vormgeving.

Download Technische fiche

AWS 70

Voor speciale design-eisen biedt AWS 70.HI een breed scala aan oplossingen.

Het RL-designprofiel (Residential Line) met afgeschuinde buitenlijsten is ideaal voor alle renovatieprojecten en voor het creëren van mooie visuele effecten.

Vooral voor de renovatie van oude stalen ramen of de realisatie van nieuwbouw met esthetische metalen elementen, is het systeem Schuco Raam AWS 70 HI met zijn smalle profielen bijzonder geschikt.

Download Technische fiche

ASS 70 HI

Het hefschuifsysteem in aluminium Sch√ºco ASS 70.HI is een systeem met hoge warmte-isolerende waarde, een perfecte waterdichtheid, een uitstekende geluidsisolatie, en een inbraakveiligheid van klasse WK2. Het nieuwe moduleerbare isolatiesysteem maakt het mogelijk de waarden Ud < 1,3 W/m2K te halen.

Met de grote opengaande delen in combinatie met een ongelofelijk gebruiksgemak, biedt het systeem Schuco ASS 70.HI nieuwe oplossingen voor grote projecten en klasse woningen.

Download Technische fiche

ASS 50

Het schuifsysteem in aluminium Schuco ASS 50 (Aluminium Sliding System) is een schuifsysteem en hefschuifsysteem met hoge warmte-isolerende waarde, met een gevarieerde keuze aan deuren en vensters met stevige vleugels in smalle aanzichtbreedtes.

Download Technische fiche

Ontdek ook ons SCHUCO-nieuws.

Onze projecten

Bekijk gerust enkele van onze uitgevoerde projecten op vlak van

Villabouw
Projectbouw